Reservar

Viu l’experiència SLVJ

Viu l’experiència SLVJ

Descobreix un enfocament innovador en la gastronomia japonesa d'autor, on la fusió acurada del tradicional i el disseny, la qualitat i l'estil de vida s'entrellacen per oferir una experiència culinària única. Dissenyat per als coneixedors de l'alta cuina i aquells que busquen una experiència global, el nostre restaurant us convida a assaborir plats exquisits mentre gaudiu d'un ambient inigualable. Aquí, no només es tracta de menjar bé, sinó de viure una experiència gastronòmica completa que us deixarà amb ganes de tornar per més.

Fermin Azkue Fermin Azkue Fermin Azkue

La ment darrere
de les nostres
creacions.

CHEF FERMIN AZKUE

Descobreix la nostra proposta gastronòmica, dirigida pel xef Fermín Azkue. El nostre restaurant ofereix creacions gastronòmiques mai abans vistes, que combinen el millor de diverses cuines internacionals per crear experiències culinàries salvatges i inoblidables.

Fermín Azkue, amb la seva creativitat i experiència, ha creat una proposta gastronòmica que atrau els comensals més exclusius del món. Els seus plats són una combinació de sabors, textures i aromes que sorprenen el paladar i el porten en un viatge culinari inigualable.

Fermin Azkue Fermin Azkue Fermin Azkue

La ment darrere
dels nostre còctels.

HEAD BARTENDER BORJA GOIKOETXEA

Descobreix la nostra autèntica proposta de còctels del micòleg Borja Goikoetxea. El nostre restaurant ofereix uns còctels d’autor únic, relacionat amb la seva proposta gastronòmica.

En les seves creacions, amb una qualitat exquisida i productes adequats, tant per combinar -se amb menjar com per gaudir sol, Borja juga amb sabors i emocions creant un autor de màxim nivell.

El nostre restaurant a la premsa

Veure -ho tot

SALA

La decoració més salvatge cobreix la sala emblemàtica del nostre restaurant. Gastronomia, entreteniment, DJ i còctels immillorables per gaudir dels nostres clients més privilegiats.

GARDEN

L’àrea del nostre jardí té un encant únic, comparable en exclusivitat i distinció a l’excel·lència gastronòmica que s’ofereix allà.

TERRAZA

La terrassa del nostre restaurant és un lloc únic i acollidor que convida els nostres clients a gaudir de l’experiència gastronòmica a l’aire lliure.

COCTELERÍA

A l’àmbit del nostre establiment dedicat a la preparació de còctels, es crea un ambient únic que fusiona diversos elements com el luxe, l’extravagància, la diversió i l’exclusivitat, permetent als nostres clients experimentar sensacions incomparables, que són el resultat de la dedicació i el talent dels nostres experts en còctels.

OMAKASE

“Posar-se a les mans del xef” és el significat del nom d'aquest espai que permetrà als nostres clients ser sorpresos per la selecció de luxe dels nostres experts a la cuina.

RESERVADO

La nostra zona reservada, és un espai per als nostres clients que volen un ambient íntim, en tenim 4.