Gunkan de cogombre i ventresca de tonyina bluefin, amb tobiko i maionesa tobanjan.
Arròs de sushi amb kimchee vine, edamame saltat amb allada, porc brasejat, ou curat i topall de foie.
Volován de préssec de temporada i tomàquets cherry flamejats, crema toffee i chantilly de vainilla.
Farcit de tonyna, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farciment de cranc de les neus, cebollí i cogombre, amb topping de tonyina, alvocat i salmó, adreç d'anguila, ikura (freses de salmó) i wonton crispy.
Farciment de cranc de les neus, cebollí, enciam i alvocat, amb topping de tobiko i tempura de llagostins setinats en gochujang.
Farciment de gambetes, espàrrecs i maionesa picant, amb topping de itogaki, adreç d'anguila i ikura (freses de salmó).
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Farciment de cranc de les neus i cebollí, amb topping de sashimi de hamachi i guacamole, tartar de toro, salsa d'ou i de tòfona i fongs boletus.
Farciment d'espàrrec, alvocat, maionesa picant i pebrot serrà.
Farciment d'escamarlà, cogombre, wakame, maig ponzu, amb topping d'escamarlà flambejat, acabat amb old bay seasoning.
Farcit de cranc, amb salsa dinamita i mantega trufada.
1 roll i 9 nigiris.
1 roll i 9 nigiris.
9 sashimis.
9 sashimis.
Palometa vermella.
Peix japonès.
Petxina de pelegrí japonesa.
Daurada.
Truita japonesa.
Salmó nòrdic.
Eriçó de mar. (Només en temporada)
Llom de tonyina.
Pagre.
Anguilla d'aigua dolça.
Calamar japonès.
Polp japonès
Freses de salmó.
Gamba d'aigua dolça.
Tonyina grassa.
Tonyina mig grassa.
Peix japonès mig gras.
Peix Amberjack japonès.
O-toro, cebollí i wasabi.
Tonyina i cebollí.
Salmó i wasabi.
Cogombre i sèsam.
Freses de salmó i ou de guatlla.
Foie gras a la planxa amb salsa d'anguila.
Tartar de Toro amb kimchee i fulla de soia.
Tartar de tonyina rosa.
Salmó marinat en ponzu, ikura (freses de salmó), alvocat i tòfona.
Tonyina, maionesa d'all al ponzu, alvocat i flocs tempura.
Fines làmines de polp, pols de miso i vinagreta de sudashi, acompanyat d'una pedra calenta.
Tirat de salmó, pols de gochujang, miso, vinagre de yuzu i micro shiso.
Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.
Tàrtar de tomàquet, kizami wasabi i oli d'oliva.
Confitura de taronja, garlic ponzu, oli de sèsam, sal negra, acabat amb sal de cranc.
Amb escuma d´ají groc.
Arròs fregit amb ànec rostit.
Arròs al wok amb blat de moro, coliflor, cebollí i cabdell vermell adobat.
Arròs saltat al wok, wagyu filetejat, ikura (freses de salmó) i ou cuit a baixa temperatura.
Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.
Sopa Miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Baby vegetals adobats en vinagre japonès.
Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.
Llagostins en tempura amb wasabi, kale fregit i cebollí.
Salmó nòrdic, maionesa picant, ikura (freses de salmó), coriandre.
Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.
Farcit de llamàntol, base de bísque de llamàntol, wonton crispy i micro menta.
Fongs maitake, demi-glace de vedella, crema de tòfona.
Farciments de short rib fumat, col i repollo morat adobat.
Falda saltat al wok, pasta de yuzu i napa, sobre nori cruixent.
Brócoli en mantega, coronat amb shiso morat.
A la robata amb mantega de xis i xips d'all. ( 6 unitats)
A la robata amb mantega de xis i xips d'all. (12 unitats)
Brots frescos de pak choi i créixens amanit amb maig saiko miso, molles de pa semi picants i alvocat.
Llobarro amb salsa ponzu yuzu estil SLVJ. (2-3 p)
A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.
Tataki de tonyina (akami) a la robata en salsa ponzu.
Peix blanc glaçat amb pruna japonesa i llit d'acelga.
Salmó a la robata glaçat amb ponzu, acompanyat de bok choy i adereç de soja.
Mantega de shiso, sal i pebre negre.
Rostit de tira fumat durant 12 hores en fusta de poma. (2 pers.)
Filet glaçat amb holandesa de yuzu amb bolets a la robata.
Brinsa de Black Angus japonès a la robata.
Wagyu japonès a la robata.
A la robata amb mantega de shiso i ponzu.
Xai glaçat amb salsa teriyaki, crispy wonton i acompanyat de cols de Brussel·les en salsa kimchee.
Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.
Alvocats a la graella amb salsa ponzu.
Blat dolç en mantega de shiso i soja.
Bolets salvatges, amb salsa ponzu, holandesa, cebollí i yuzu.
Confitades per dins, cruixents per fora.
Coles de Brussel·les cruixents en salsa kimchee. (Només en temporada)
Wasabi original.
Tòfona fresca laminada 5grs.
Tòfona fresca laminada 10grs.
Pie crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Xocolata veneçolana, mousse de xocolata amb llet, gel de fruit de la passió, pa de pessic de xocolata.
Tres llets, coco caramel·litzat, nata muntada, llima i gelat de coco.
Fi pa de pessic amb explosió líquida de matxa i xocolata blanca acompanyat amb gelat de coco.
Ampolla: 90
Ampolla: 63
Ampolla: 63
Ampolla: 63
Tassa: 10
Ampolla: 48
(Yamada Nishiki) 23%
Ampolla: 185
(Yamada Nishiki)
Ampolla: 670
Ampolla: 124
(Yamada Nishiki) 50%
Ampolla: 73
Tassa: 10
Ampolla: 50
Ampolla: 325
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne
Ampolla: 145
A.O.C. Champagne
Ampolla: 160
A.O.C. Champagne
Ampolla: 930
A.O.C. Champagne
Ampolla: 150
A.O.C. Champagne
Tassa: 14
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne
Ampolla: 180
Ampolla: 625
A.O.C. Champagne
Ampolla: 100
A.O.C. Champagne
Ampolla: 240
A.O.C. Champagne
Ampolla: 430
Ampolla: 380
Tassa: 15
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne
Ampolla: 550
Ampolla: 650
Ampolla: 150
Ampolla: 32
Tassa: 7
Ampolla: 29
D.O Cava Pinot Noir, Trepat, Xarello
Ampolla: 39
Do Allela.
Ampolla: 26
D.O. Bierzo.
Tassa: 5
Ampolla: 25
D.O. Rueda.
Tassa: 6
Ampolla: 25
Ampolla: 42
D.O.Ca. Rioja 100% Viura.
Ampolla: 70
Ampolla: 49
Ampolla: 92
Ampolla: 180
Ampolla: 58
D.O. Conca de Barberá 100% Chardonnay.
Ampolla: 120
D.O. Costers del Segre Albariño, Chardonnay, Xarello.
Ampolla: 49
D.O. Costers del Segre Albariño, Chardonnay, Xarello.
Ampolla: 28
Ampolla: 80
Ampolla: 160
Ampolla: 142
Ampolla: 54
Ampolla: 60
Ampolla: 84
Ampolla: 390
D.O.C. Langhe 100% Chardonnay.
Ampolla: 404
Ampolla: 30
Ampolla: 75
Russian River Valley 100% Chardonnay.
Ampolla: 59
Russian River Valley 100% Albariño.
Ampolla: 52
Sauvignon Blanc
Ampolla: 65
Do Cotes de la Provence.
Tassa: 9
Ampolla: 84
Do Cotes de la Provence.
Ampolla: 289
AOC Cótes de Provence, Garnacha, Rolle y Cinsault
Ampolla: 51
Do Rioja.
Ampolla: 43
Do Cotes de la Provence.
Ampolla: 42
D.O. Ribera del Duero.
Ampolla: 56
D.O. Ribera Del Duero.
Ampolla: 36
D.O. Ribera del Duero.
Ampolla: 227
Do Priorat.
Ampolla: 401
D.O. Priorat.
Ampolla: 777
Costers del Segre.
Ampolla: 58
Ampolla: 171
D.O. Toro.
Ampolla: 60
D.O. Toro.
Ampolla: 125
D.O. Conca del Barbera.
Ampolla: 346
D.O Ribera del Duero.
Tassa: 5.5
Ampolla: 28
D.O.C Rioja.
Ampolla: 29
D.O Rioja.
Ampolla: 81
D.O.Ca. Rioja Tempranillo, Graciano, Viura, Malvasia.
Ampolla: 139
D.O.Ca. Rioja Tempranillo.
Ampolla: 538
D.O. Rioja.
Ampolla: 86
D.O. Ribera del Duero Tinto Fino Cabernet Sauvignon Merlot.
Ampolla: 28
D.O. Rioja.
Ampolla: 380
D.O. Rioja.
Ampolla: 240
D.O.Ca. Priorat Garnacha Tinta.
Ampolla: 42
D.O. Rioja.
Ampolla: 45
D.O. Penedes.
Ampolla: 75
D.O Priorat Garnacha, Cabernet Sauvignon, Syrah.
Ampolla: 179
Ampolla: 110
D.O Rioja Tempranillo Graciano Mazuelo Garnacha.
Ampolla: 46
Ampolla: 23
D.O. Cataluña.
Ampolla: 28
D.O Castilla y León Ribera del Duero Cabernet Sauvignon Tempranillo.
Ampolla: 690
Ampolla: 76
Ampolla: 80
Ampolla: 598
Ampolla: 29
Ampolla: 741
Ampolla: 76
Hungria.
Ampolla: 70
Catalunya.
Ampolla: 39
Tassa: 6
Ampolla: 28
Tassa: 7
Ampolla: 42
Tassa: 8
Ampolla: 62
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ginebra Tanqueray Ten, xocolata blanca, cítrics, nata i mescla de flors i yuzu, combinació perfecta amb el nostre Dinamita roll.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, xarop de gingebre, cítrics, london essence de préssec i jazmí, còctel especiat i refrescant.
Tassa: 14
Tequila Don Julio blanc, miso, arròs, jalapeño, shisho verd i cotó de wasabi. Si t'agrada la Margarita, no dubtis en provar la nostra versió més japonesa, perfecte per acompanyar els nostres nigiris i sashimis.
Tassa: 14
Tequila Don Julio Blanco, Mezcal Casamigos, xarop de blat de moro, Chipotle, Sal de Togarashi, London essence de Pampelmusa i Pebre Rosa, perfecte per acompanyar els nostres rolls.
Tassa: 14
Ginebra Tanqueray Ten, flor de saüc, spicy síndria, cítrics i champagne Perrier Joüet.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, xarop de Albaca i Pepino, Cítrics i Refresc de gingebre, beguda refrescant i amb notes picants.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, rom de coco, aigua de coco, pandam, pinya al curry i cítrics, la nostra versió de la Piña Colada, per als paladars més tropicals.
Tassa: 14
Bulleit Bourbon, meló, llima, aigua de coco, pandam i soda de té matcha.
Tassa: 14
Ginebra Tanqueray Ten, wakamomo, fruita de la passió, beguda refrescant i afrutada al més pur estil SLVJ.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, cítrics, pinya rostida, sèsam, escuma de fruita de la passió, sabors torrats i tropicals en dues textures, bon complement per als nostres plats a la robata.
Tassa: 14
Jack Daniel's Tennessee Apple, licor de flor de saüc, cítrics, poma i xarop de cogombre.
Tassa: 14
Brandy, triple sec, cítrics, fruites i champagne Perrier Joüet.
Ampolla: 35
Ampolla: 80
Seedlip Spice, cítrics, xarop de basílic i The Organics Ginger Beer.
Tassa: 14
Tanqueray 0,0, cítrics, fruita de la passió, london essence de préssec i jazmí.
Tassa: 14
Ginebra Tanqueray Ten, cítrics, lychee i gerds.
Tassa: 14
Cachaça Capucana, canyella, fruits vermells, cítrics.
Tassa: 14
Jack Daniel's Tennessee Whiskey, yuzu-shu, cítrics i gingebre.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, llimona, sèsam, spice mix SLVJ i suc de tomàquet.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, vainilla, fruita de la passió, llima i champagne Perrier Joüet.
Tassa: 14
Tequila Don Julio reposado, agave, cítrics i sal de chipotle.
Tassa: 14
Ron, aigua de coco i pandam, llima.
Tassa: 14
Sake, Aperol, london essence de préssec, jazmí i cava.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, menta, llima, sucre i champagne Perrier Joüet.
Tassa: 14
Tequila blanc, triple sec, yuzu i sal de tajín.
Tassa: 14
Ron Zacapa XO, bitter de nous, sucre de pinya.
Tassa: 40
Pisco, llima, sucre, fruita de la passió, clara d'ou i angostura.
Tassa: 14
Don Julio Blanco, xarop d'atzavara, soda d'aranja
Tassa: 14
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 200
Chupito: 10
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 35
Ampolla: 370
Chupito: 25
Ampolla: 950
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 35
Ampolla: 370
Chupito: 25
Tassa: 40
Ampolla: 400
Chupito: 30
Tassa: 50
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 40
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 10
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 20
Tassa: 16
Ampolla: 200
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 20
Ampolla: 250
Chupito: 15
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 25
Tassa: 35
Ampolla: 450
Chupito: 30
Tassa: 35
Ampolla: 450
Chupito: 30
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 40
Ampolla: 400
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 200
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 25
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 190
Chupito: 8
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 30
Ampolla: 350
Chupito: 30
Tassa: 45
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 8
Ampolla: 120
Chupito: 5
Tassa: 8
Ampolla: 120
Chupito: 5
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Chupito: 5
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Disponible del dimarts al divendres de 13:30 a 16:00
Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Arròs al wok amb blat de moro, coliflor, cebollí i cabdell vermell adobat.
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.
Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Vedella i teriyaki.
Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Wagyu, formatge cheddar, salsa gochujang i cogombrets, acompanyada de patates fregides.
Tots els dissabtes de les 13:30 ha 16:00 h
Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.
Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.
Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farciment d'espàrrec, alvocat, maionesa picant i pebrot serrà.
Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.
Acompanyat de salsa holandesa.
Ous benedictes sobre pa brioix i tires de tonyina.
Ous benedictes sobre pa brioix i tires salmó.
Torrada d'alvocat, fesols vermells, ous escaldats i salsa holandesa.
Truita d'ou dolç.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Pie Crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.