Gunkan de cogombre i ventresca 10

Gunkan de cogombre i ventresca de tonyina bluefin, amb tobiko i maionesa tobanjan.


Gohan, porc brasejat i foie 18

Arròs de sushi amb kimchee vine, edamame saltat amb allada, porc brasejat, ou curat i topall de foie.


Volován de préssec 10

Volován de préssec de temporada i tomàquets cherry flamejats, crema toffee i chantilly de vainilla.

Sushi Bar

Spicy tuna

Spicy salmon

Rainbow

Fujiroll

Shrimp roll

Dinamita

Vegan roll

SLVJ roll

Cigala roll (Nou)

Soft shell crab (Nou)


Spicy tuna 19

Farcit de tonyna, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.

Spicy salmon 20

Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.

Rainbow 19

Farciment de cranc de les neus, cebollí i cogombre, amb topping de tonyina, alvocat i salmó, adreç d'anguila, ikura (freses de salmó) i wonton crispy.

Fujiroll 22

Farciment de cranc de les neus, cebollí, enciam i alvocat, amb topping de tobiko i tempura de llagostins setinats en gochujang.

Shrimp roll 20

Farciment de gambetes, espàrrecs i maionesa picant, amb topping de itogaki, adreç d'anguila i ikura (freses de salmó).

Dinamita 16

Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.

Vegan roll 12

Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.

SLVJ roll 21

Farciment de cranc de les neus i cebollí, amb topping de sashimi de hamachi i guacamole, tartar de toro, salsa d'ou i de tòfona i fongs boletus.

Spicy hamachi 17

Farciment d'espàrrec, alvocat, maionesa picant i pebrot serrà.

Cigala roll (Nou) 22

Farciment d'escamarlà, cogombre, wakame, maig ponzu, amb topping d'escamarlà flambejat, acabat amb old bay seasoning.

Soft shell crab (Nou) 18

Farcit de cranc, amb salsa dinamita i mantega trufada.


Sushi 50

1 roll i 9 nigiris.

Sushi + 75

1 roll i 9 nigiris.

Sashimi 55

9 sashimis.

Sashimi + 85

9 sashimis.


Kinmedai 14

Palometa vermella.

Shima aji 10

Peix japonès.

Hotate 13

Petxina de pelegrí japonesa.

Sea bream 10

Daurada.

Tamago 10

Truita japonesa.

King Salmon 12

Salmó nòrdic.

Uni 16

Eriçó de mar. (Només en temporada)

Akami 12

Llom de tonyina.

Thai Snapper 10

Pagre.

Unagi 10

Anguilla d'aigua dolça.

Ika 10

Calamar japonès.

Polp 10

Polp japonès

Ikura 18

Freses de salmó.

Escamarlà 14

Gamba d'aigua dolça.

O-Toro 18

Tonyina grassa.

Chutoro 14

Tonyina mig grassa.

Kampachi 12

Peix japonès mig gras.

Hamachi 16

Peix Amberjack japonès.

Wagyu 24


Negitoro 18

O-toro, cebollí i wasabi.

Tekkamaki 15

Tonyina i cebollí.

Sake Maki 12

Salmó i wasabi.

Kappamaki 7

Cogombre i sèsam.


Ikura i ou de Guatlla 19

Freses de salmó i ou de guatlla.

Foie Gras 14

Foie gras a la planxa amb salsa d'anguila.

Toro i Kimchee 15

Tartar de Toro amb kimchee i fulla de soia.

O-Toro Tartar 15

Tartar de tonyina rosa.


Salmó 17

Salmó marinat en ponzu, ikura (freses de salmó), alvocat i tòfona.

Tonyina 17

Tonyina, maionesa d'all al ponzu, alvocat i flocs tempura.

Raw Bar

Polp a la pedra

King salmon tiradito

Wakame Kuy-Kuy salad

Tiradet de tonyina blava (chu-toro) (Nou)

Cru de vieires (Nou)

Kampachi Tiradito

Polp a la pedra 20

Fines làmines de polp, pols de miso i vinagreta de sudashi, acompanyat d'una pedra calenta.

King salmon tiradito 16

Tirat de salmó, pols de gochujang, miso, vinagre de yuzu i micro shiso.

Wakame kuy-kuy salad 12

Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.

Tiradet de tonyina blava (chu-toro) (Nou) 20

Tàrtar de tomàquet, kizami wasabi i oli d'oliva.

Cru de vieires (Nou) 14

Confitura de taronja, garlic ponzu, oli de sèsam, sal negra, acabat amb sal de cranc.

Tiradet de kampachi (Nou) 19

Amb escuma d´ají groc.

Arròs / Sopa / Noodles

Wagyu beef fried rice

Arròs amb ànec al wok

Wok veggie fried rice

Beef ramen

Sopa miso

Arròs amb ànec al wok 24

Arròs fregit amb ànec rostit.

Wok veggie fried rice 16

Arròs al wok amb blat de moro, coliflor, cebollí i cabdell vermell adobat.

Wagyu beef fried rice 29

Arròs saltat al wok, wagyu filetejat, ikura (freses de salmó) i ou cuit a baixa temperatura.

Beef ramen 18

Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.

Sopa miso 9

Sopa Miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.

Per a Compartir

Salmon crispy rice

Cauliflower boom

Glazed and spicy edamame

Truffled mushroom dumplings

Short rib buns

Rock shrimp tempura

Vegetals adobats 4

Baby vegetals adobats en vinagre japonès.

Cauliflower boom 18

Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.

Rock shrimp tempura 24

Llagostins en tempura amb wasabi, kale fregit i cebollí.

Salmon crispy rice 17

Salmó nòrdic, maionesa picant, ikura (freses de salmó), coriandre.

Glazed and spicy edamame 12

Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.

Dumplings de gamba 18

Farcit de llamàntol, base de bísque de llamàntol, wonton crispy i micro menta.

Truffled mushroom dumplings 16

Fongs maitake, demi-glace de vedella, crema de tòfona.

Short rib buns 16

Farciments de short rib fumat, col i repollo morat adobat.

SLVJ japanese tacos 15

Falda saltat al wok, pasta de yuzu i napa, sobre nori cruixent.

Brocolini de mantega al vapor (Nou) 7

Brócoli en mantega, coronat amb shiso morat.

Zamburinya (Nou) 16

A la robata amb mantega de xis i xips d'all. ( 6 unitats)

Zamburiña (Nou) 32

A la robata amb mantega de xis i xips d'all. (12 unitats)

SLVJ Salad 12

Brots frescos de pak choi i créixens amanit amb maig saiko miso, molles de pa semi picants i alvocat.

Robata

Roasted branzino

Tataki de tonyina

Roasted king salmon

Broqueta de pop, moll de sobrassada i shiso (Nou)

Filet de vedella

Brinsa de Black Angus

Wagyu A5

Grilled and glazed lamb shank

Broquetes de pollastre tandoori (Nou)

Grilled Avocado

Blat dolç a la robata

Patates triple cocció


Roasted branzino 34

Llobarro amb salsa ponzu yuzu estil SLVJ. (2-3 p)

Daurada Rostida 56

A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.

Tataki de tonyina 29

Tataki de tonyina (akami) a la robata en salsa ponzu.

Black cod 42

Peix blanc glaçat amb pruna japonesa i llit d'acelga.

Roasted king salmon 24

Salmó a la robata glaçat amb ponzu, acompanyat de bok choy i adereç de soja.

Broqueta de pop, moll de sobrassada i shiso (Nou) 25

Mantega de shiso, sal i pebre negre.


Grilled and smoked short rib 45

Rostit de tira fumat durant 12 hores en fusta de poma. (2 pers.)

Filet de vedella 29

Filet glaçat amb holandesa de yuzu amb bolets a la robata.

Brinsa de Black Angus 48

Brinsa de Black Angus japonès a la robata.

Wagyu A5 80

Wagyu japonès a la robata.

Llom alt de Wagyu xilè (560 g) 190

A la robata amb mantega de shiso i ponzu.

Grilled and glazed lamb shank 36

Xai glaçat amb salsa teriyaki, crispy wonton i acompanyat de cols de Brussel·les en salsa kimchee.

Broquetes de pollastre tandoori (Nou) 16

Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.


Grilled Avocado 14

Alvocats a la graella amb salsa ponzu.

Blat dolç a la robata 14

Blat dolç en mantega de shiso i soja.

Grilled wild mushrroms 22

Bolets salvatges, amb salsa ponzu, holandesa, cebollí i yuzu.

Patates triple cocció 8

Confitades per dins, cruixents per fora.

Coles de brussel·les 14

Coles de Brussel·les cruixents en salsa kimchee. (Només en temporada)

Complements

Wasabi fresc 12

Wasabi original.

Tòfona negra tuber melanosporum 5grs 9

Tòfona fresca laminada 5grs.

Tòfona negra tuber melanosporum 10grs 18

Tòfona fresca laminada 10grs.

Caviar Superior Oscietra 30 grs 70

Postres

Yuzu & yuzu

Íchigo & cream

Cacao SLVJ

Matcha Volcano

Coconut tres leches

Yuzu & yuzu pie 16

Pie crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.

Íchigo & cream 14

Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.

Cacao SLVJ 16

Xocolata veneçolana, mousse de xocolata amb llet, gel de fruit de la passió, pa de pessic de xocolata.

Coconut tres leches 16

Tres llets, coco caramel·litzat, nata muntada, llima i gelat de coco.

Matcha Volcano 14

Fi pa de pessic amb explosió líquida de matxa i xocolata blanca acompanyat amb gelat de coco.

Vi i Sake


Masumi Kaya Junmai Shu

Ampolla: 90

Kazenomori Alpha

Ampolla: 63

Kazenomori Akitsuho 657 Muromuka Nama Genshu

Ampolla: 63

Akitsuho

Ampolla: 63

Hakata no mori, Junmai Daiginjo

Tassa: 10

Ampolla: 48

Dassai 23, Junmai-Daiginjo

(Yamada Nishiki) 23%

Ampolla: 185

Dassai Beyond, Junmai-Daiginjo

(Yamada Nishiki)

Ampolla: 670

Tanaka Chartier

Ampolla: 124

Tensei Sempou, Junmai-Ginjo

(Yamada Nishiki) 50%

Ampolla: 73

Mutemuka Junmai Nama Genshu

Tassa: 10

Ampolla: 50


Ampolla: 325

Ampolla: 120

Moët & Chandon Rosé Imperial

A.O.C. Champagne

Ampolla: 145

Billecart Salmon Rosé

A.O.C. Champagne

Ampolla: 160

Louis Roederer Cristal Rosé

A.O.C. Champagne

Ampolla: 930

Laurent Perrier Rosé

A.O.C. Champagne

Ampolla: 150

Moët & Chandon Brut Imperial

A.O.C. Champagne

Tassa: 14

Ampolla: 120

Moët & Chandon N.I.R

A.O.C. Champagne

Ampolla: 180

Ampolla: 625

Bellaire Brut

A.O.C. Champagne

Ampolla: 100

Moët & Chandon Brut Imperial Magnum

A.O.C. Champagne

Ampolla: 240

Louis Roderer Cristal Brut

A.O.C. Champagne

Ampolla: 430

Dom Pérignon Vintage Luminoso

Ampolla: 380

Gosset Gran Reserve Brut

Tassa: 15

Ampolla: 120

Armand de Brignac Brut Gold

A.O.C. Champagne

Ampolla: 550

Armand de Brignac Rose

Ampolla: 650

Moet & Chandon Ice

Ampolla: 150


Titiana Nature

Ampolla: 32

Ars Colecta Blanc de Blancs

Tassa: 7

Ampolla: 29

Ars Collecta Rose

D.O Cava Pinot Noir, Trepat, Xarello

Ampolla: 39


Pansa 20 pansa blanca Xarello

Do Allela.

Ampolla: 26

Folklore Godello

D.O. Bierzo.

Tassa: 5

Ampolla: 25

Caballero de Olmedo

D.O. Rueda.

Tassa: 6

Ampolla: 25

O Luar do Sil

Ampolla: 42

Ysios

D.O.Ca. Rioja 100% Viura.

Ampolla: 70

La Mar

Ampolla: 49

La Mar Magnum

Ampolla: 92

Ampolla: 180

Clos D´Agon Blanc 2015

Ampolla: 58

Milmanda Familia Torres

D.O. Conca de Barberá 100% Chardonnay.

Ampolla: 120

Vol D'anima Magnum

D.O. Costers del Segre Albariño, Chardonnay, Xarello.

Ampolla: 49

Vol D'anima

D.O. Costers del Segre Albariño, Chardonnay, Xarello.

Ampolla: 28

Ampolla: 80


Baron de L. Sauvignon blanc, Loire

Ampolla: 160

Pic 1er chablis 1er CRU 2009

Ampolla: 142

Chablis Louis Latour Chardonnay

Ampolla: 54

Sancerre Comtes Lafond

Ampolla: 60

Grand Regnard Chablis

Ampolla: 84


Ampolla: 390

Gaja & Rey 2006

D.O.C. Langhe 100% Chardonnay.

Ampolla: 404


White Rabbit, Riesling

Ampolla: 30

Leon Beyer , Riesling Reserve

Ampolla: 75


Marimar Acero Chardonnay

Russian River Valley 100% Chardonnay.

Ampolla: 59

Marimar Estate Albariño

Russian River Valley 100% Albariño.

Ampolla: 52


Cloudy Bay

Sauvignon Blanc

Ampolla: 65


Miraval Rosé Magnum

Do Cotes de la Provence.

Tassa: 9

Ampolla: 84

Miraval 3L

Do Cotes de la Provence.

Ampolla: 289

Whispering Angel

AOC Cótes de Provence, Garnacha, Rolle y Cinsault

Ampolla: 51

La Lomba Rosado

Do Rioja.

Ampolla: 43

Miraval

Do Cotes de la Provence.

Ampolla: 42


Valtravieso Crianza Magnum

D.O. Ribera del Duero.

Ampolla: 56

Paramos de Legaris 2016

D.O. Ribera Del Duero.

Ampolla: 36

Flor de Pingus 2018

D.O. Ribera del Duero.

Ampolla: 227

Finca Dofi A. Palacios Magnum

Do Priorat.

Ampolla: 401

Les Aubagetes A. Palacios

D.O. Priorat.

Ampolla: 777

Torres Purgatori

Costers del Segre.

Ampolla: 58

Ampolla: 171

San Roman, Tinta de Toro

D.O. Toro.

Ampolla: 60

Numanthia, Tinta de Toro

D.O. Toro.

Ampolla: 125

Torres Gran Muralles

D.O. Conca del Barbera.

Ampolla: 346

To Be One

D.O Ribera del Duero.

Tassa: 5.5

Ampolla: 28

To Be One

D.O.C Rioja.

Ampolla: 29

La Vicalanda Gran Reserva

D.O Rioja.

Ampolla: 81

Ramirez de Ganuza Trasnocho

D.O.Ca. Rioja Tempranillo, Graciano, Viura, Malvasia.

Ampolla: 139

Viña el Pisón

D.O.Ca. Rioja Tempranillo.

Ampolla: 538

Roda I Reserva

D.O. Rioja.

Ampolla: 86

Valtravieso Crianza

D.O. Ribera del Duero Tinto Fino Cabernet Sauvignon Merlot.

Ampolla: 28

Castillo de Ygay

D.O. Rioja.

Ampolla: 380

Marques de Murrieta Reserva 3L

D.O. Rioja.

Ampolla: 240

Scala dei Prior

D.O.Ca. Priorat Garnacha Tinta.

Ampolla: 42

Azpilicueta Colección Privada

D.O. Rioja.

Ampolla: 45

Jean Leon Viña la Scala

D.O. Penedes.

Ampolla: 75

Finca Dofi

D.O Priorat Garnacha, Cabernet Sauvignon, Syrah.

Ampolla: 179

Lalomba, tempranillo Finca Valhonta

Ampolla: 110

Marques de Murrieta

D.O Rioja Tempranillo Graciano Mazuelo Garnacha.

Ampolla: 46

Vol d ́Anima de Raimat, Cabernet-Tempranillo

Ampolla: 23

Bruberry Negre Garnacha Shiraz Cariñena

D.O. Cataluña.

Ampolla: 28

Único De Vega Secilia

D.O Castilla y León Ribera del Duero Cabernet Sauvignon Tempranillo.

Ampolla: 690


Les Argeliers, Pinot Noir. I.G.P. Pays DÓC

Ampolla: 76

Ampolla: 80

La Fleur-Pétrus

Ampolla: 598

Côtes-du-Rhône Réserve Perrin

Ampolla: 29


Opus One 2016

Ampolla: 741

Marimar Estate, Mas Cavalls Pinot Noir

Ampolla: 76


Royal Tokaj Late Harvest

Hungria.

Ampolla: 70

Vi de Glass Gewürztraminer. Gramona 0,37l

Catalunya.

Ampolla: 39

Fino Jarana Lustau, D.O Fino

Tassa: 6

Ampolla: 28

Lustau Amontillado Los Arcos

Tassa: 7

Ampolla: 42

Dow's Porto Late Bottled Vintage 2013

Tassa: 8

Ampolla: 62


Asahi

Ampolla: 6

Mahou Clásica

Ampolla: 6

Mahou Maestra

Ampolla: 6

Mahou Tostada 0.0

Ampolla: 6

Mahou Sin Gluten

Ampolla: 6

Bar


Ukiyo

Ginebra Tanqueray Ten, xocolata blanca, cítrics, nata i mescla de flors i yuzu, combinació perfecta amb el nostre Dinamita roll.

Tassa: 14

Vikingo

Ciroc ultrapremium vodka, xarop de gingebre, cítrics, london essence de préssec i jazmí, còctel especiat i refrescant.

Tassa: 14

Wabi-Sabi

Tequila Don Julio blanc, miso, arròs, jalapeño, shisho verd i cotó de wasabi. Si t'agrada la Margarita, no dubtis en provar la nostra versió més japonesa, perfecte per acompanyar els nostres nigiris i sashimis.

Tassa: 14

Yugen

Tequila Don Julio Blanco, Mezcal Casamigos, xarop de blat de moro, Chipotle, Sal de Togarashi, London essence de Pampelmusa i Pebre Rosa, perfecte per acompanyar els nostres rolls.

Tassa: 14

Kanso

Ginebra Tanqueray Ten, flor de saüc, spicy síndria, cítrics i champagne Perrier Joüet.

Tassa: 14

Be Wild

Ciroc ultrapremium vodka, xarop de Albaca i Pepino, Cítrics i Refresc de gingebre, beguda refrescant i amb notes picants.

Tassa: 14

Monkey Colada

Ron Zacapa 23, rom de coco, aigua de coco, pandam, pinya al curry i cítrics, la nostra versió de la Piña Colada, per als paladars més tropicals.

Tassa: 14

Oyuwari

Bulleit Bourbon, meló, llima, aigua de coco, pandam i soda de té matcha.

Tassa: 14

Rino

Ginebra Tanqueray Ten, wakamomo, fruita de la passió, beguda refrescant i afrutada al més pur estil SLVJ.

Tassa: 14

Ikigai

Ron Zacapa 23, cítrics, pinya rostida, sèsam, escuma de fruita de la passió, sabors torrats i tropicals en dues textures, bon complement per als nostres plats a la robata.

Tassa: 14

Jack Daniel's Tennessee Apple, licor de flor de saüc, cítrics, poma i xarop de cogombre.

Tassa: 14

Sangria de Cava

Brandy, triple sec, cítrics, fruites i champagne Perrier Joüet.

Ampolla: 35

Sangría de Champagne

Ampolla: 80


Virgin Mule

Seedlip Spice, cítrics, xarop de basílic i The Organics Ginger Beer.

Tassa: 14

Sendo

Tanqueray 0,0, cítrics, fruita de la passió, london essence de préssec i jazmí.

Tassa: 14


Clover Club SLVJ

Ginebra Tanqueray Ten, cítrics, lychee i gerds.

Tassa: 14

Caipirinha SLVJ

Cachaça Capucana, canyella, fruits vermells, cítrics.

Tassa: 14

Whisky Sour SLVJ

Jack Daniel's Tennessee Whiskey, yuzu-shu, cítrics i gingebre.

Tassa: 14

Bloody SLVJ

Ciroc ultrapremium vodka, llimona, sèsam, spice mix SLVJ i suc de tomàquet.

Tassa: 14

Porn Star SLVJ

Ciroc ultrapremium vodka, vainilla, fruita de la passió, llima i champagne Perrier Joüet.

Tassa: 14

Tommy´s Margarita SLVJ

Tequila Don Julio reposado, agave, cítrics i sal de chipotle.

Tassa: 14

Daiquiri SLVJ

Ron, aigua de coco i pandam, llima.

Tassa: 14

Spritz SLVJ

Sake, Aperol, london essence de préssec, jazmí i cava.

Tassa: 14

Mojito Royale

Ron Zacapa 23, menta, llima, sucre i champagne Perrier Joüet.

Tassa: 14

Margarita SLVJ

Tequila blanc, triple sec, yuzu i sal de tajín.

Tassa: 14

Old Fashioned XO SLVJ

Ron Zacapa XO, bitter de nous, sucre de pinya.

Tassa: 40

Pisco Sour SLVJ

Pisco, llima, sucre, fruita de la passió, clara d'ou i angostura.

Tassa: 14

Paloma SLVJ

Don Julio Blanco, xarop d'atzavara, soda d'aranja

Tassa: 14


Nikka Coffee

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Tanqueray Ten

Tassa: 14

Ampolla: 150

Tanqueray Sevilla

Tassa: 14

Ampolla: 150

Tanqueray Rangpur

Tassa: 14

Ampolla: 150

G Vine Florasion

Tassa: 16

Ampolla: 180

G Vine Nouasion

Tassa: 16

Ampolla: 180

Fords Gin

Tassa: 16

Ampolla: 180

Martin Millers

Tassa: 16

Ampolla: 180

Nordes

Tassa: 16

Ampolla: 180

Brockmans

Tassa: 16

Ampolla: 180

The London Nº1

Tassa: 16

Ampolla: 180

Malfy

Tassa: 14

Ampolla: 150

Jinzu

Tassa: 18

Ampolla: 200

Roku

Tassa: 14

Ampolla: 150

Sipsmith

Tassa: 18

Ampolla: 200

Larios Rosé

Tassa: 14

Ampolla: 150

Monkey 47

Tassa: 18

Ampolla: 200

Tassa: 16

Ampolla: 180

Vila Ascenti

Tassa: 18

Ampolla: 200

Gin Mare

Tassa: 16

Ampolla: 180


Ciroc ultrapremium

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Ciroc ultrapremium Berry

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Absolut Elyx

Tassa: 16

Ampolla: 200

Chupito: 10

Belvedere

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Beluga

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12


Don Julio Blanco

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Don Julio Reposado

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Don Julio 70

Tassa: 20

Ampolla: 220

Chupito: 14

Don Julio 1942

Tassa: 35

Ampolla: 370

Chupito: 25

Don Julio 1942 Magnum

Ampolla: 950

Casamigos Blanco

Tassa: 20

Ampolla: 220

Chupito: 14

Casamigos Reposado

Tassa: 20

Ampolla: 220

Chupito: 14

Maestro Dobel

Tassa: 20

Ampolla: 220

Chupito: 14

1800 Cristalino

Tassa: 20

Ampolla: 220

Chupito: 14

Casa Dragones Blanco

Tassa: 35

Ampolla: 370

Chupito: 25

Clase Azul Plata

Tassa: 40

Ampolla: 400

Chupito: 30

Clase Azul Reposado

Tassa: 50

Ampolla: 450

Chupito: 35


Casamigos

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Montelobos

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10


Johnnie Walker Blue Label

Tassa: 40

Ampolla: 450

Chupito: 35

Johnnie Walker Gold Label

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Johnnie Walker Black Label

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 10

Chivas Regal Royal Salute

Tassa: 30

Ampolla: 400

Chupito: 20

Old Parr 12 LT

Tassa: 16

Ampolla: 200

Chupito: 10

Buchanans 12 LT

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Chivas Regal 18

Tassa: 20

Ampolla: 250

Chupito: 15

Chivas Regal Mizunara

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Ballantines

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8


Nobushi

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Nikka

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Toki Suntory

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Hibiki Harmony

Tassa: 30

Ampolla: 400

Chupito: 25

Hakushu 12

Tassa: 35

Ampolla: 450

Chupito: 30

Yamazaki

Tassa: 35

Ampolla: 450

Chupito: 30


Cardhu 12

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

The Macallan 12 Doble Cask

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Glenrothes 10

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Glenrothes 12

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Glenrothes 18

Tassa: 40

Ampolla: 400

Chupito: 35

Laphroaig 10

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Auchentosan Three Wood

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12


Roe & Co

Tassa: 16

Ampolla: 200

Chupito: 10


Bulleit Bourbon

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Bulleit Rye

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Bulleit 10

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Jack Daniel's Tennessee Whiskey

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8


Zacapa 23

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Zacapa XO

Tassa: 30

Ampolla: 400

Chupito: 25

Santa Teresa 1796

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Brugal Extra Viejo

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Brugal 1888

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Havana 7

Tassa: 16

Ampolla: 180

Chupito: 10

Havana 3

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Havana Selección de Maestros

Tassa: 16

Ampolla: 190

Chupito: 8

Capitan Morgan Spice

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8

Pampero Aniversario

Tassa: 14

Ampolla: 150

Chupito: 8


Courvoisier Napoleón

Tassa: 18

Ampolla: 200

Chupito: 12

Courvoisier XO

Tassa: 30

Ampolla: 350

Chupito: 30

Hennesy XO

Tassa: 45

Ampolla: 450

Chupito: 35


Lillet Blanc

Tassa: 8

Ampolla: 120

Chupito: 5

Mancino Sakura

Tassa: 8

Ampolla: 120

Chupito: 5

Petroni Blanco

Tassa: 8

Ampolla: 120

Petroni Rojo

Tassa: 8

Ampolla: 120

Noilly Prat

Tassa: 8

Ampolla: 120

Campari Bitter

Tassa: 8

Ampolla: 120

Chupito: 5


Red Bull The Apricot Edition

Ampolla: 6

Red Bull

Ampolla: 6

Red Bull Sugarfree

Ampolla: 6

Red Bull Red Edition

Ampolla: 6

Red Bull Summer Editions Juneberry

Ampolla: 6


The Organics Simply Cola

Ampolla: 5

The Organics Black Orange

Ampolla: 5

The Organics Easy Lemon

Ampolla: 5

The Organics Bitter Lemon

Ampolla: 5

The Organics Tonic Water

Ampolla: 5

The Organics Purple Berry

Ampolla: 5

The Organics Ginger Ale

Ampolla: 5

The Organics Ginger Beer

Ampolla: 5

Menú de Dinar

Disponible del dimarts al divendres de 13:30 a 16:00


Sopa miso

Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.

Wok veggie fried rice

Arròs al wok amb blat de moro, coliflor, cebollí i cabdell vermell adobat.

Dinamita roll

Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.

Cauliflower boom

Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.


Spicy salmon roll

Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.

Spicy tuna roll

Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.

Daurada Rostida

A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.

Vegan roll

Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.

Broqueta de res

Vedella i teriyaki.

Broquetes de pollastre tandoori

Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.


Íchigo & cream

Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.


Wagyu Beef Burger 19

Wagyu, formatge cheddar, salsa gochujang i cogombrets, acompanyada de patates fregides.

Monkey Brunch

Tots els dissabtes de les 13:30 ha 16:00 h


Wakame kuy-kuy salad

Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.

Sopa miso

Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.

Glazed and spicy edamame

Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.


Spicy tuna roll

Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.

Spicy salmon roll

Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.

Spicy hamachi roll

Farciment d'espàrrec, alvocat, maionesa picant i pebrot serrà.

Vegan roll

Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.

Dinamita roll

Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.


Beef ramen

Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.

Omelette de formatge pernil i bolets

Acompanyat de salsa holandesa.

Benedictino bluefin tuna benedictino de king

Ous benedictes sobre pa brioix i tires de tonyina.

Benedictino de king salmon

Ous benedictes sobre pa brioix i tires salmó.

Toast

Torrada d'alvocat, fesols vermells, ous escaldats i salsa holandesa.

Tamago japonès

Truita d'ou dolç.


Íchigo & cream

Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.

Yuzu & yuzu

Pie Crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.


Mimosa

Bellini

Bloody Mary

Spritz

Fermin Azkue Fermin Azkue

Comproveu la taula d'Allergen

Vegeu Taula