Farcit de cranc tou, cranc de les neus, alvocat, tobiko, espàrrecs i cebollí, amb adreç picant i topping d'enciam i ikura (freses de salmó).
Farcit de tonyna, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farciment de cranc de les neus, cebollí i cogombre, amb topping de tonyina, alvocat i salmó, adreç d'anguila, ikura (freses de salmó) i wonton crispy.
Farciment de cranc de les neus, enciam i alvocat, amb topping de tobiko i tempura de llagostins setinats en gochujang.
Farciment de gambetes, espàrrecs i maionesa picant, amb topping de itogaki, adreç d'anguila i ikura (freses de salmó).
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Farciment de cogombre, d'espàrrec, enciam, kampio i takuan amb topping, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Farciment de cranc de les neus i cebollí, amb topping de sashimi de hamachi i guacamole, tartar de toro, salsa d'ou i fongs boletus.
Farciment d'escamarlà, cogombre, wakame, maig ponzu, amb topping d'escamarlà flambejat, acabat amb old bay seasoning.
1 roll i 9 nigiris.
1 roll i 9 nigiris.
9 sashimis.
9 sashimis.
Palometa vermella.
Peix japonès.
Petxina de pelegrí japonesa.
Daurada.
Truita japonesa.
Salmó nòrdic.
Eriçó de mar. (Només en temporada)
Llom de tonyina.
Pagre.
Anguilla d'aigua dolça.
Calamar japonès.
Polp japonès
Freses de salmó.
Gamba d'aigua dolça.
Tonyina grassa.
Tonyina mig grassa.
Peix japonès mig gras.
Peix Amberjack japonès.
O-toro, cebollí i wasabi.
Tonyina i cebollí.
Salmó i wasabi.
Cogombre i sèsam.
Freses de salmó i ou de guatlla.
Foie gras a la planxa amb salsa d'anguila.
Tartar de Toro amb kimchee i fulla de soia.
Tartar de tonyina rosa.
Salmó marinat en ponzu, ikura (freses de salmó), alvocat.
Tonyina, maionesa d'all al ponzu, alvocat i flocs tempura.
Fines làmines de polp, pols de miso i vinagreta de sudashi, acompanyat d'una pedra calenta.
Tirat de salmó, pols de gochujang, miso, vinagre de yuzu i micro shiso.
Fines làmines de kampachi, patates cruixents, salsa de ají groc i micro shiso.
Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.
Tàrtar de tomàquet, kizami wasabi i oli d'oliva.
Confitura de taronja, garlic ponzu, oli de sèsam, sal negra, acabat amb sal de cranc.
Baby vegetals adobats en vinagre japonès.
Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.
Llagostins en tempura amb wasabi, kale fregit i cebollí.
Salmó nòrdic, maionesa picant, ikura (freses de salmó), coriandre.
Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.
Farcit de Llagosti, base de bísque de llagosti, wonton crispy i menta.
Fongs maitake, demi-glace de vedella, crema de tòfona.
Farciments de short rib fumat, col i repollo morat adobat.
Falda saltat al wok, pasta de yuzu i napa, sobre nori cruixent.
Brócoli en mantega, coronat amb shiso morat.
A la robata amb mantega de xis i xips d'all. ( 6 unitats)
Brots baby espinac i créixens amanit amb maig saiko miso, molles de pa semi picants i alvocat.
Llobarro amb salsa ponzu yuzu estil SLVJ. (2-3 p)
Gambot a la brasa amb holandesa de yuzu, ichimi togarashi. (P.U.)
A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.
Tataki de tonyina (akami) a la robata en salsa ponzu.
Bacallà negre glacejat en pruna japonesa i llit de bleda.
Salmó a la robata glaçat amb ponzu, acompanyat de bok choy i adereç de soja.
Mantega de shiso, sal i pebre negre.
Calamarsons farcits de guisat de vegetals i xistorra amb agredolç de gingebre, mel, all rostit i menta fresca.
Filet glaçat amb holandesa de yuzu amb bolets a la robata.
Wagyu japonès a la robata.
Xai glaçat amb salsa teriyaki, crispy wonton i acompanyat de cols de Brussel·les en salsa kimchee.
Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.
Alvocats a la graella amb salsa ponzu.
Blat dolç en mantega de shiso i soja.
Bolets salvatges, amb salsa ponzu, holandesa, cebollí i yuzu.
Confitades per dins, cruixents per fora.
Arròs fregit amb ànec rostit.
Arròs al wok amb blat de moro, cebollí i cabdell vermell adobat.
Arròs saltat al wok, wagyu filetejat, ikura (freses de salmó) i ou cuit a baixa temperatura.
Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.
Sopa Miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Pie crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Xocolata veneçolana, mousse de xocolata amb llet, gel de fruit de la passió, pa de pessic de xocolata.
Tres llets, coco caramel·litzat, nata muntada, llima i gelat de coco.
Fi pa de pessic amb explosió líquida de matxa i xocolata blanca acompanyat amb gelat de coco.
Tassa: 10
Ampolla: 48
(Yamada Nishiki) 50%
Ampolla: 73
Ampolla: 63
(Yamada Nishiki)
Ampolla: 670
Ampolla: 124
(Yamada Nishiki) 23%
Ampolla: 185
Ampolla: 90
D.O Champagne - Chardonnay, Pinot Noir y Pinot Meunier
Tassa: 14
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Pinot Meunier y Chardonnay
Ampolla: 145
A.O.C. Champagne - Pinot noir y Chardonnay
Ampolla: 930
A.O.C. Champagne - Pinot Noir
Ampolla: 150
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Chardonnay y Pinot Meunier
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Ampolla: 180
Ampolla: 625
Francia - Chardonnay
Ampolla: 100
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Chardonnay y Pinot Meunie
Ampolla: 240
A.O.C. Champagne - Pinot Noir y Chardonnay
Ampolla: 430
A.O.C. Champagne - Pinot Noir y Chardonnay
Ampolla: 380
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Chardonnay y Pinot Meunier
Ampolla: 120
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Chardonnay y Pinot Meunier
Ampolla: 550
A.O.C. Champagne - Pinot Noir, Pinot Meunier y Chardonnay
Ampolla: 650
A.O.C. Champagne - Pinot Meunier, Chardonnay y Pinot Noir
Ampolla: 150
D.O Cava Pinot Noir, Trepat, Xarello
Ampolla: 39
Ampolla: 32
D.O Cava - Macabeo, Parellada y Xarello
Tassa: 7
Ampolla: 39
D.O. Conca de Barberá - Chardonnay
Ampolla: 120
D.O. Rías Baixas - Albariño
Ampolla: 65
D.O. Rías Baixas - Albariño
Ampolla: 42
D.O. Rías Baixas - Albariño
Ampolla: 46
D.O. Rías Baixas - Albariño
Ampolla: 180
D.O. Rías Baixas - Albariño
Ampolla: 80
D.O. Ribeiro - Albariño, Godello y Treixadura
Ampolla: 36
D.O. Costers del Segre - Albariño, Chardonnay y Xarello
Tassa: 5
Ampolla: 60
D.O.C. Rías Baixas - Caiño, Albariño y Loureiro
Ampolla: 49
D.O.C. Rías Baixas - Caiño, Albariño y Loureiro
Ampolla: 92
D.O. Valdeorras - Godello
Ampolla: 47
D.O. Valdeorras - Godello
Ampolla: 42
D.O.C. Rioja - Viura
Ampolla: 70
VT Castilla y León - Viognier
Ampolla: 35
D.O. Catalunya - Viognier
Ampolla: 58
Do Penedes.
Ampolla: 47
D.O.C. Rioja - Tempranillo Blanco y Maturana Blanca
Ampolla: 45
AOC Pouilly Fumé - Sauvignon Blanc - Francia
Ampolla: 160
A.O.C. Alsace - Riesling - Francia
Ampolla: 75
D.O.P. Langhe - Chardonnay - Italia
Ampolla: 404
Marlborough - Sauvignon Blanc - New Zeland
Ampolla: 65
D.O. Costers de Segre - Pinot Noir y Chardonnay
Tassa: 5
Ampolla: 25
D.O.Rioja - Garnacha y Viura
Ampolla: 43
Castilla y León - Tempranillo, Syrah y Verdejo
Ampolla: 34
IGP Castilla y León - Garnacha, Tempranillo y Viognier
Ampolla: 33
A.O.P. Côtes de Provence - Cinsault, Garnacha Tinta y Syrah
Ampolla: 42
A.O.P. Côtes de Provence - Cinsault, Garnacha Tinta y Syrah
Ampolla: 289
D.O Ribera del Duero - Tinta del País
Tassa: 5.5
Ampolla: 28
D.O. Ribera del Duero - Tempranillo y Merlot
Ampolla: 33
Ribera del Duero - Tinto Fino
Ampolla: 42
D.O. Ribera del Duero - Tempranillo
Ampolla: 227
D.O. Ribera del Duero - Tempranillo y Merlot
Ampolla: 60
D.O. Ribera del Duero - Tempranillo
Ampolla: 69
D.O. Ribera del Duero - Tinto Fino y Cabernet Sauvignon
Ampolla: 690
D.O.Ca. Priorat - Garnacha Tinta y Cariñena
Ampolla: 401
D.O. Priorat - Garnacha, Cariñena, Garnacha Blanca y Macabeo
Ampolla: 777
D.O.Ca. Priorat - Garnacha Tinta.
Ampolla: 51
D.O. Costers del Segre - Carinyena, Garnacha tinta y Syrah
Ampolla: 58
VT Castilla y León - Tempranillo y Garnacha Tinta
Ampolla: 28
D.O. Conca del Barbera - Cariñena, Garnacha, Querol, Monastrell y Garró
Ampolla: 346
D.O. Penedes - Cabernet Sauvignon
Ampolla: 75
D.O. Madrid - Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Syrah y Merlot
Ampolla: 69
D.O.C Rioja - Tempranillo, Garnacha y Graciano
Ampolla: 29
D.O.C. Rioja - Tempranillo
Ampolla: 79
D.O.Ca. Rioja - Tempranillo
Ampolla: 81
D.O.C. Rioja - Tempranillo
Ampolla: 36
D.O.Ca. Rioja - Tempranillo.
Ampolla: 538
D.O.C. Rioja - Tempranillo
Ampolla: 90
D.O.C. Rioja - Garnacha
Ampolla: 46
D.O. Ca. Rioja - Tempranillo y Garnacha Tinta
Ampolla: 34
D.O.Ca. Rioja - Garnacha, Tempranillo y Graciano
Ampolla: 86
D.O. Rioja - Tempranillo y Mazuelo
Ampolla: 380
D.O. Ca. Rioja - Tempranillo y Garnacha Tinta
Tassa: 7
Ampolla: 63
D.O. Ca. Rioja - Tempranillo, Graciano y Mazuelo
Ampolla: 45
D.O.Ca. Rioja - Tempranillo, Graciano y Viura
Ampolla: 89
D.O.C. Rioja - Tempranillo
Ampolla: 110
D.O. Toro - Tinta de Toro
Ampolla: 60
D.O. Toro - Tinta de Toro
Ampolla: 125
AVA Napa Valley - Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot y Malbec - Estados Unidos
Ampolla: 741
Costa Oeste de Sonoma - Pinot Noir - Estados Unidos
Ampolla: 76
DOC Pays - Pinot Noir - Francia
Ampolla: 76
AOC Pomerol - Merlot, Cabernet Franc y Petit Verdot - Francia
Ampolla: 598
AOC Côtes du Rhône - Garnacha, Syrah y Monastrell - Francia
Ampolla: 29
DOC Bolgheri - Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc y Petit verdot - Italia
Ampolla: 392
Tassa: 6
Ampolla: 28
Tassa: 7
Ampolla: 42
Tassa: 8
Ampolla: 62
Hungria.
Ampolla: 70
Vidre: 5
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ampolla: 6
Ciroc Red Berry Vodka, licor de lychee, puré de lychee, vainilla i cítrics, la nostra versió per als amants del lychee martini.
Tassa: 14
Ginebra Tanqueray Ten, licor de cacau blanc, solució d'àcids, escuma de gerds i pebre rosa.
Tassa: 14
Tequila Don Julio Blanco, licor de Xile serrà, fruita de la passió, atzavara i cítrics, perfecte per acompanyar els nostres tiradets i sashimis.
Tassa: 16
Ginebra Tanqueray Ten, xocolata blanca, cítrics, nata i mescla de flors i yuzu, combinació perfecta amb el nostre Dinamita roll.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, xarop de gingebre, cítrics, london essence de préssec i jazmí, còctel especiat i refrescant.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, rom de coco, aigua de coco, pandam, pinya al curry i cítrics, la nostra versió de la Piña Colada, per als paladars més tropicals.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, cítrics, pinya rostida, sèsam, escuma de fruita de la passió, sabors torrats i tropicals en dues textures, bon complement per als nostres plats a la robata.
Tassa: 14
Brandy, triple sec, cítrics, fruites i champagne Perrier Joüet.
Ampolla: 35
Ampolla: 80
Seedlip Spice, cítrics, xarop de basílic i The Organics Ginger Beer.
Tassa: 9
Tanqueray 0,0, cítrics, fruita de la passió, london essence de préssec i jazmí.
Tassa: 9
Ginebra Tanqueray Ten, cítrics, lychee i gerds.
Tassa: 14
Cachaça Capucana, canyella, fruits vermells, cítrics.
Tassa: 14
Jack Daniel's Tennessee Whiskey, yuzu-shu, cítrics i gingebre.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, llimona, sèsam, spice mix SLVJ i suc de tomàquet.
Tassa: 14
Ciroc ultrapremium vodka, vainilla, fruita de la passió, llima i Champagne Moet & Chandon
Tassa: 14
Ron, aigua de coco i pandam, llima.
Tassa: 14
Sake, Aperol, london essence de préssec, jazmí i cava.
Tassa: 14
Ron Zacapa 23, menta, llima, sucre i Champagne Moet & Chandon
Tassa: 14
Ron Zacapa XO, bitter de nous, sucre de pinya.
Tassa: 40
Pisco, llima, sucre, fruita de la passió, clara d'ou i angostura.
Tassa: 14
Don Julio Blanco, xarop d'atzavara, soda d'aranja
Tassa: 14
Licor 43 i Cafe
Tassa: 8
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 14
Ampolla: 150
Tassa: 16
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Tassa: 18
Ampolla: 200
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 35
Ampolla: 370
Chupito: 25
Ampolla: 950
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 20
Ampolla: 220
Chupito: 14
Tassa: 35
Ampolla: 370
Chupito: 25
Tassa: 40
Ampolla: 400
Chupito: 30
Tassa: 50
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 40
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 20
Tassa: 16
Ampolla: 200
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 20
Ampolla: 250
Chupito: 15
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 25
Tassa: 35
Ampolla: 450
Chupito: 30
Tassa: 35
Ampolla: 450
Chupito: 30
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 40
Ampolla: 400
Chupito: 35
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 200
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 30
Ampolla: 400
Chupito: 25
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 16
Ampolla: 180
Chupito: 10
Tassa: 14
Ampolla: 150
Chupito: 8
Tassa: 16
Ampolla: 190
Chupito: 8
Tassa: 18
Ampolla: 200
Chupito: 12
Tassa: 45
Ampolla: 450
Chupito: 35
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Tassa: 8
Ampolla: 120
Ampolla: 120
Ampolla: 6
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Ampolla: 5
Disponible de dimarts a divendres de 13.30 a 16.00 h (19,80). No disponible en caps de setmana ni dies festius.
Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Arròs al wok amb blat de moro, coliflor, cebollí i cabdell vermell adobat.
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Coliflor amb coulis de coliflor fumat, ají groc i adreç tofu-feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
A la robata coronada amb xips d'all, micro shiso i sal Maldón, acompanyada de ponzu yuzu.
Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Vedella i teriyaki.
Broquetes de pollastre amb salsa tandoori.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Wagyu, formatge cheddar, salsa gochujang i cogombrets, acompanyada de patates fregides.
Tots els dissabtes de les 13:30 ha 16:00 h
Mango madur, mango verd, rave vermell, cogombre.
Sopa miso amb tofu torrat, cebollí i ratlladura de llimona.
Edamames setinats en salsa sakura, coriandre i katsuobushi.
Farcit de tonyina, wonton crispy, cebollí, maionesa picant, amb topping d'alvocat i base de tofu-*feta.
Farciment de salmó, cebollí, maionesa picant i alvocat, amb topping de salmó, wonton crispy i adreç de maracujà i anguila.
Farciment d'espàrrec, alvocat, maionesa picant i pebrot serrà.
Vegan roll Farciment de cogombre, tempura d'espàrrec, enciam i kampio, amb topping de shibazuke, pebrot fumat i alvocat, acompanyat de soia yuzu-kosho.
Farcit de cranc i embolicat en fulla de soia, acompanyat de mantega de tòfona.
Fideus frescos, carn, ou cuit, cebollí i blat de moro fresc.
Acompanyat de salsa holandesa.
Ous benedictes sobre pa brioix i tires de tonyina.
Ous benedictes sobre pa brioix i tires salmó.
Torrada d'alvocat, fesols vermells, ous escaldats i salsa holandesa.
Truita d'ou dolç.
Crema de xocolata blanca, cruixent de xocolata i cafè, acompanyat d'gelat de llavors de coriandre i gerds.
Pie Crema i sorbet de yuzu sobre pa de pessic, cruixent de pistatxo i merengues secs.
*Conforme al real decreto 1021/2022 este establecimiento informa de que el pescado para consumir crudo ha sido congelado a -60º durante un mínimo de 24 horas.